Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zeci de mii de arădeni în primele zile ale Târgului „Produs în Arad”

Zeci de mii de arădeni au vizitat în primele zile Târgul „Produs în Arad”, pentru a descoperi standuri bogate şi diverse, cu produse inedite, specific arădene.

Zeci de mii de arădeni în primele zile ale Târgului „Produs în Arad”
Comentează 1

Vizitatorii se pot bucura în continuare de cel mai colorat târg al verii, evenimentul continuând toată săptămâna în Parcul Pădurice, până duminică la ora 22.00!

Zilnic, între orele 18 şi 21, vizitatorii se vor putea bucura de programe artistice desfăşurate pe scena din centrul Parcului Pădurice! Atmosfera va fi întreţinută de trupele Nova Band, Party Mix Band, Fantazia, solista Alexandra Vasiu şi elevi ai Şcolii Populare de Artă, Liceului de Artă şi ai Palatului Copiilor.

„Aradul are oameni harnici, gospodari, care trebuie promovaţi şi încurajaţi să se dezvolte. Eticheta «Made in Arad» reprezintă un garant al calităţii, al lucrului bine făcut. Vă invit în Parcul Pădurice să descoperiţi produsele arădene expuse, într-o varietate de domenii, de la cele alimentare, până la cele agricole sau meşteşugăreşti, să cunoaşteţi producătorii locali şi să îi încurajaţi cumpărând produsele lor”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca.

Ajuns la cea de-a doua ediţie, Târgul „Produs în Arad” este organizat de Consiliul Judeţean Arad şi Primăria Municipiului Arad. Ediţia din acest an va avea două părţi, „sesiunea” de vară – în care accentul este pus pe produsele de vară, urmând ca în toamnă să fie prezenţi şi cei cu produse de toamnă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite