Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zeci de copaci au fost tăiaţi pentru ca PSD-ul să îţi spună ce roz e viaţa în România

Zeci de copaci au fost tăiaţi pentru ca PSD-ul să îţi spună ce roz e viaţa în România
Comentează 1

Mai sunt câteva săptămâni până la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie, iar fiecare partid îşi promovează candidatul, lucru normal dealtfel. Candidatul pentru această funcţie a Partidului Social Democrat este nimeni altcineva decât premierul Viorica Dăncilă. În majoritatea sondajelor aceasta nu stă prea bine şi nici nu are siguranţa că va ajunge în turul doi. Ce au făcut pesediştii în acest sens? Au apelat la aceeaşi tactică cu care au câştigat şi în 2016; au tipărit un ziar, ce e drept mai „light”. 

 

PSD a lansat Pactul Naţional pentru Bunăstarea Românilor

Acesta este titlul care îţi fură ochii imediat de cum arunci privirea în ziar. Prin acest pact PSD-ul ne spune ce bunăstare este în momentul de faţă în România pentru că ei au reuşit să îţi mărească salariile şi pensiile de nu mai le putem duce. În schimb, nu ne zic cât au crescut inflaţia, cursul şi datoria externă; pe scurt toate cheltuielile. Pentru o plăcere de moment prin care ei îşi atrag capital politic, amanetăm viitorul tinerilor care vor trebui să achite ani buni dezastrul economic. Cu siguranţă dacă întrebi un tânăr acesta îţi va răspunde că este mulţumit de situaţia politică din ţară. Aşa cum este în cazul lui Călin Iuga, un tânăr de 23 de ani din Timişoara, părerea lui fiind expusă în acest ziar. Din curiozitate, să văd şi eu cum arată un tânăr care este mulţumit de ceea ce se întâmplă, l-am căutat pe Facebook, unde ce să vezi, tânărul este membru al Partidului Social Democrat. Asta doar ne întăreşte convingerea că pesediştii trăiesc în bula lor unde totul e roz…

 

Lipsesc promisiunile

Nu am văzut în acest ziar nicio promisiune. Cum dealtfel, nu am văzut nicio realizare a măsurilor promise în ziarul din 2016. Lipsesc kilometrii de autostradă, drumurile bune, spitalele alea regionale promise pentru care s-au atras fonduri europene care se vor pierde deoarece nu am fost în stare să dăm drumul la niciun şanitier, acele şcoli pentru copiii care străbat zeci de kilometri pentru a avea acces la educaţie, creşele, grădiniţele promise, siguranţa cetăţeanului (de asta au scos mai repede din închisoare 20.000 de infractori) şi multe alte promisiuni care au fost, sunt şi vor fi. 

 

În rest, multă gargară în acest ziar. Acelaşi atac la adresa opoziţiei pe care îl au de ani de zile, luptele geto-dacilor cu perşii, deoarece în PSD sunt oameni culţi în frunte cu Viorica Dăncilă, iar Ecaterina Andronescu nu e groparul învăţământului românesc, ţi se mai zice care ceaiuri sunt bune să le bei şi cum să îţi aranjezi grădina. Lucruri care cu siguranţă contribuie la bunăstarea ţării. Ataşez în continuare pozele cu ziarul celor de la PSD, asta în caz că nu l-aţi primit, ceea ce este puţin probabil. Eu unul nu am văzut niciun membru al PSD să pună ziarul în poştă şi acesta a venit la pachet cu nişte reclame a unor firme care au contract de distribuire cu o societate a statului român, dar asta e altă poveste. Pe scurt, zeci de copaci au fost tăiaţi pentru ca PSD-ul să tipărească un ziar, care oricum nu este destinat tinerilor sau persoanelor de vârsta a doua, ca să îţi arate ce bine merg lucrurile în ţara asta, în caz că nu ştiai. 
 

Galerie foto (13)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite