Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Xiaomi Mi Band 7 Pro lansat, un tracker de fitness cu GPS integrat

Xiaomi Mi Band 7 Pro lansat, un tracker de fitness cu GPS integrat
Comentează 0

Recent compania Xiaomi a prezentat noua serie de smartphone-uri emblematice Xiaomi 12S. Tot cu această ocazie compania din China a lansat și o nouă brățară de fitness: Xiaomi Mi Band 7 Pro, o altă versiune a noului său tracker de fitness care vine cu un afișaj mai mare. Noul model, care a fost prezentat pentru prima dată în China, se spune că are, printre altele, un receptor GPS integrat.

Xiaomi Mi Band 7 Pro are un afișaj AMOLED de 1,64 inch (3,7 centimetri), care este semnificativ mai mare decât Xiaomi Mi Band 7, mai mic, în formă de pastilă, pe care producătorul chinez l-a anunțat recent pentru Europa. Printre altele, potrivit site-ului german Winfuture, modelul Pro oferă un mod mereu pornit, astfel încât ora să poată fi citită în orice moment, fără a fi nevoie să activați în prealabil afișajul.

O inovație importantă în comparație cu anterioare trackere de fitness și ceasuri inteligente ieftine de la Xiaomi este integrarea unui receptor GPS. Până acum, dispozitivele s-au bazat în mare parte pe GPS-ul smartphone-ului conectat, astfel încât Mi Band 7 Pro poate acum să înregistreze independent locația purtătorului.

În plus, suportul NFC este acum practic integrat, după ce Xiaomi l-a livrat ulterior cu un model special pentru Mi Band 6 anul trecut. În viitor, luminozitatea afișajului la Xiaomi Mi Band 7 Pro va fi ajustată automat cu un senzor de lumină ambientală corespunzător, dacă utilizatorul dorește acest lucru. În plus, există, desigur, o mulțime de cadrane de ceas noi din care să alegeți.

Xiaomi spune că Mi Smart Band 7 Pro oferă 117 moduri sportive diferite, astfel încât poate fi folosit pentru a înregistra o varietate de activități. Aici pare să fie mai bun decât Samsung Galaxy Fit 2. Desigur, un monitor al ritmului cardiac, urmărirea somnului și determinarea saturației de oxigen din sânge sunt, de asemenea, la bord. Se spune că Mi Band 7 Pro este, de asemenea, rezistent la apă la adâncimi de până la 50 de metri.

Xiaomi oferă noua brățară de fitness cu funcții smartwatch într-o gamă de culori, brățările fiind schimbate rapid și având o închidere clasică. În China, Mi Band 7 Pro va fi lansat la un preț de puțin sub 55 de euro. În prezent, nu este clar dacă și când va apărea și în Europa.

Sursa Foto: Xiaomi

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite