Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

WhatsApp înlocuieşte grupurile de pe platformă, cu „comunităţi”. Noua actualizare ar putea schimba radical modul în care utilizați aplicația

WhatsApp a anunțat că în zilele următoare va publica o nouă actualizare care va include, printre alte noutăți, un instrument numit „comunități” care ar putea schimba radical modul în care utilizați aplicația.

WhatsApp înlocuieşte grupurile de pe platformă, cu „comunităţi”. Noua actualizare ar putea schimba radical modul în care utilizați aplicația
Comentează 0

După cum a explicat compania, din noua actualizare WhatsApp, care nu are încă o dată precisă de lansare, utilizatorii vor putea crea o comunitate și, în cadrul acesteia, subcomunități. De asemenea, se pot stabili legături între diferitele subgrupe , ceea ce ar fi de mare ajutor pentru o școală, de exemplu, cu subgrupuri de elevi, părinți, profesori etc.

WaBetaInfo, portalul de știri WhatsApp, a explicat cum va funcționa noul instrument: mai întâi, administratorii vor trebui să creeze o comunitate și să invite alți utilizatori să se alăture ei manual sau printr-un „Link de invitare la comunitate”. Apoi, puteți începe să trimiteți mesaje în acest chat, iar administratorii vor avea opțiunea de a reuni grupurile legate de comunitate.

Este de aşteptat ca actualizarea WhatsApp să includă, în plus, și alte instrumente, astfel încât administratorii comunității să poată gestiona mai bine toate subcomunitățile incluse. Nu a fost clarificat, până în prezent, ce se va întâmpla cu grupurile existente la momentul schimbării.

Sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite