Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

WhatsApp are o nouă funcție. Ce este "View Once" și cum funcționează

WhatsApp anunţă implementarea "View Once", o nouă funcție prin care utilizatorii vor putea trimite fotografii şi videoclipuri ce vor dispărea după prima vizualizare, relatează Reuters.

WhatsApp are o nouă funcție. Ce este
Comentează 0

Funcţia, numită „View Once”, va permite ca fotografiile şi videoclipurile trimise să dispară din chat după ce au fost văzute, a anunţat Facebook, adăugând că odată ce conţinutul media a fost vizualizat, mesajul va fi afişat ca „deschis”.

Noua funcţie este în curs de implementare, până la finalul săptămânii fiind de aşteptat să fie disponibilă pentru toată lumea.

Snapchat, cunoscut pentru acest tip de funcţie a crescut în popularitate anul trecut, pe măsură ce măsurile restrictive din pandemie au ţinut utilizatorii acasă, mai scrie Reuters, citat de Mediafax. Compania a adăugat, de asemenea, noi funcţii în aplicaţia sa de mesagerie pentru a atrage mai mulţi utilizatori.

WhatsApp a anunţat recent că lucrează şi la o modalitate prin care să permită utilizatorilor să trimită mesaje fără să utilizeze telefonul.

În prezent, WhatsApp este conectat de telefonul unui utilizator, aplicaţiile sale pentru desktop şi web având nevoie ca dispozitivul să fie conectat şi să primească mesaje.

Sursa: digi24.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite