Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Weekend de jazz la Arad: organizatorii vor ca JAZZAR să devină o stare de spirit

Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură, este parteneră  într-un proiect muzical ce-și propune să contribuie la revitalizarea culturală a municipiului Arad. Este vorba despre Festivalul JAZZAR organizat de echipa Jazzar împreună cu asociaţia Europeanul și Remada New Life & Fun Concept.

Weekend de jazz la Arad: organizatorii vor ca JAZZAR să devină o stare de spirit
Comentează 0

„Un proiect pilot care sperăm să fie o reușită astfel încât să devină un eveniment tradițional pentru începutul lunii septembrie. De vineri până duminică, în orașul nostru se ascultă jazz. Vineri, într-o locație aparte, Sinagoga neologă, iar  sâmbătă și duminică Festivalul Internațional Jazzar se va muta în Parcul Zsolt Török, lângă Vechiul Cazino. Sperăm să fie și vremea prietenoasă cu noi, pentru a ne bucura de  întâlniri în aer liber cu formații de marcă din lumea jazz-ului” , a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Organizatorii îşi propun să aducă împreună oameni cu sufletul frumos. „E un proiect muzical care îşi propune să contribuie la revitalizarea culturală a Aradului. Vrem să devină o stare de spirit şi să aducem împreună oameni cu sufletul frumos”, susţine Aurelian Roland Boiţ, președintele Asociației Europeanul.

„Festivalul se întinde pe durata a trei zile, iar intrarea va fi liberă. Evenimentul va începe vineri, de la ora 20, cu un concert susţinut de Petre Ionuţescu în Sinagoga neologă, urmând ca sâmbătă şi duminică să aibă loc în aer liber unde vom avea şi o serie de alte activităţi”, a ţinut să precizeze Daniela Boiţ, reprezentanta Remada New Life & Fun Concept.

Care este programul

Programul Festivalului Jazzar este următorul:

Vineri, 9 septembrie 2022 de la ora 20.00, Sinagoga neologă de rit mozaic, strada Tribunul Dobra nr. 10:

Concert PETRE IONUȚESCU – România;

Sâmbătă 10 septembrie 2022 de la ora 19.00, Parcul Copiilor - Zsolt Török, în spatele Vechiului Cazinou:

ALLJAZZISOVER – România;

ZSOLT BENDE TRIO – Ungaria;

EYOT QUARTET – Serbia;

***15:00 activităţi ce ţin de sport, artă, sănătate, pictură şi multe altele.

Duminică 11 septembrie 2022 de la ora 18.00, Parcul Copiilor - Zsolt Török, în spatele Vechiului Cazinou:

SARA GHEORGHE & FRIENDS – România;

PANTAM DANCE & ZEYLA TOMLYN – România;

BLAZZAJ – România;

IRINA SÂRBU BAND – România;

******14:00 activităţi sportive, artă, sănătate, pictura şi multe altele.

În cazul în care condițiile meteorologice nu vor fi favorabile organizării festivalului în aer liber, acesta se va muta în sala mare de concerte de la Palatul Cultural.

 

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite