Vremea Romania, Arad 0°C

Stiri Arad

Week-end cu a 20-a ediţie a Supermaratonului Bekescsaba – Arad – Bekescsaba

Week-end cu a 20-a ediţie a Supermaratonului Bekescsaba – Arad – Bekescsaba
Comentează 0

Sâmbătă se dă startul celei de 20-a ediţii a Supermaratonului Bekescsaba – Arad – Bekescsaba. Peste 1500 de participanţi, vor parcurge traseul de 200 km în cele 2 zile pe bicicletă, role, alergând individual sau în ştafetă. Participanţii din Arad sau alte oraşe din ţară, cum ar fi Oradea, Timişoara, Salonta etc., vor pleca vineri ora 17,30 din faţa Primăriei din Arad cu autocarele pentru a lua sâmbătă startul din Békéscsaba. Startul din Arad pentru a doua sută de km va avea loc duminică, tot din faţa Primăriei, la ora 10.

Evenimentul din Arad, cât şi din Békéscsaba este animat cu diverse programe educaţionale şi artistice. În Arad, spre exemplu, de la ora 11, începe o acţiune denumită „Ziua Europei împotriva obezităţii” cu diverse programe de măsurători, consiliere în nutriţie şi alimentaţie sănătoasă, jocuri, workshop-uri şi activităţi sportive, iar între orele 15,30 – 18,30 formaţia Party Mix va asigura ambientalul destins.

Evenimentul este finanţat de Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură Arad şi Consiliul Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean Arad, iar organizator este Centrul Municipal de Cultură Arad.

Informaţii utile pentru participanţi se găsesc pe site-ul evenimentului www.supermaraton.eu

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite