Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Peste 200 de jucători sunt anunţaţi la Festivalul Internațional de Șah Arad 2017

Peste 200 de jucători sunt anunţaţi la Festivalul Internațional de Șah Arad 2017
Comentează 0

Pe 6 august se dă startul ediției a X-a a Festivalului Internațional de Șah Arad 2017. Peste 200 de jucători din 14 țări s-au înscris deja, pe lista de start figurând 17 mari maeștri și 20 maeștri internaționali, un nou record pentru festivalul arădean, anunțându-se a fi de departe cel mai puternic open de șah al anului în România în 2017.

Pregătirile de festival sunt în toi, pe platoul din fața Primăriei apărând deja un șah gigant cu care amatorii de șah se pot delecta în voie la o partidă de șah, urmând ca, în fiecare seară de la ora 19,30, să aibe loc demonstrații cu copiii care fac șah la clubul Vados.

Ca noutate la ediția din acest an, pe lângă turneul principal (6-13 august), se va desfășura și un turneu de amatori (jucători cu elo maxim 1600) in perioada 8-12 august, în acest an remarcându-se în mod special numărul și valoarea premiilor pentru jucătorii amatori. Copiii sub 8 si sub 10 ani vor avea turneele lor separate ce se vor desfășura in perioada 7-12 august. Toate competițiile vor fi găzduite de Hotel Continental Forum din Arad. Cei ce doresc să participe pot găsi informații suplimentare pe site-ul festivalului www.aradopen.com, inscrierile continuând până în ziua începerii festivalului.

Organizatorii țin să mulțumească autorităților locale pentru implicare și susținerea festivalului – Primăria Mun. Arad, Centrul Municipal de Cultură, Centrul Cultural Județean, Direcția de Sport, Camera de Comertț și Industrie Arad precum și tuturor partenerilor și sponsorilor fără de care acest festival nu putea avea loc.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite