Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vremea 22 mai - Timp frumos și temperaturi în creștere în toată țara

Astăzi, vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzească.

Vremea 22 mai - Timp frumos și temperaturi în creștere în toată țara
Comentează 0

 În regiunile vestice, nordice şi centrale, vor fi înnorari şi mai ales dupa-amiaza şi seara, pe suprafeţe mici se vor semnala ploi de scurta durata şi posibil descarcari electrice.

Vântul va avea intensificari temporare la munte, viteze mai mari urmând a se înregistra în zona montana. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 21 şi 27 de grade.

*** În București, vremea va fi frumoasa şi va continua sa se încalzeasca, urmând a se înregistra valori termice normale pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 26 de grade.

*** La munte, vremea va continua sa se încalzeasca. Vor fi înnorari temporare, mai ales dupa-amiaza şi noaptea, în nordul Carpaţilor Orientali şi în Munţii Apuseni, unde pe arii retrâne se vor semnala ploi de scurta durata. Vântul va avea intensificari în prima parte a intervalului, mai ales în zona înalta a Carpaţilor Orientali.

*** La mare, vremea va fi în general frumoasa şi se va încalzi, devenind normala termic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 21 de grade, iar cele minime vor fi de 13 si 14 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Noaptea vor fi condiţii de ceaţa. Temperatura apei mării va fi cuprinsa între 12 şi 15 grade. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite