Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vrei să ai parte de un outfit perfect pentru revelion? Iată care sunt “ingredientele” secrete

Noaptea dintre ani este una cu totul si cu totul speciala avand in vedere ca aceasta reprezinta punctul in care privim in retrospectiva la realizarile de care am avut parte in anul precedent, dar si momentul in care ne facem diverse planuri si promisiuni pentru noul an.

Vrei să ai parte de un outfit perfect pentru revelion? Iată care sunt “ingredientele” secrete
Comentează 0

Petrecerea de revelion este un moment pe care il asteptam cu sufletul la gura in fiecare an avand in vedere ca aceasta marcheaza un nou inceput. Pentru ca vorbim despre una dintre cele mai importante petreceri, este lesne de inteles faptul ca, intr-un fel sau altul, toate ne dorim sa stralucim si sa fim niste prezente cu totul si cu totul speciale, iar cel mai simplu mod prin care putme face acest lucru este desigur prin intermediul tinutelor pe care le alegem. O tinuta completa nu inseamna numai produse vestimentare, insa probabil ca acest lucru nu mai reprezinta un secret pentru nicio femeie, astfel ca este esential sa acordam o atentie deosebita si accesoriilor.

Pentru ca suntem unice si ne place in mod deosebit sa aratam celor din jur faptul ca avem gusturi foarte bune in materie de vestimentatie, in acest caz este important sa fim foarte atenti la modul in care alegem si combinam produsele vestimentare si accesoriile. O tinuta eleganta pentru un astfel de eveniment presupune desigur alegerea unei rochii deosebite de seara, dar si o pereche de pantofi eleganti care sa vina in completarea acesteia.

 

Iata asadar cateva lucruri de care ai nevoie pentru a avea un outfit de invidiat in celebra noapte dintre ani.

 

Opteaza pentru o rochie care sa iti avantajeze formele corpului.

Rochiile de seara au fost special concepute pentru evenimente selecte, astfel ca aceasta nu ar trebui sa iti lipseasca sub nicio forma atunci cand vorbim despre un astfel de moment. Rochiile de seara se regasesc astazi intr-o diversitate foarte mare, insa pentru a putea face o alegere potrivita, este esential sa tinem cont de formele corpului. Alege o rochie care reuseste sa iti puna foarte bine formele corpului in evidenta si care te face sa te simti cat mai confortabil.

 

Alege o palarie deosebita care sa fie in ton cu tinuta.

Palariile sunt accesorii pecare de foarte multe ori le neglijam chiar daca ele reusesc sa aduca un aport estetic de-a dreptul impresionant unei tinute. Astazi avem posibilitatea de a regasi o diversitate impresionanta de palarii elegante, astfel ca le putem integra cu usurinta in tinutele in acelasi stil. Palariile sunt acele accesorii vestimentare care denota eleganta, exatravaganta si bun gust, astfel ca nu avem absolut niciun motiv pentru care sa nu le purtam.

 

Opteaza pentru bijuterii din argint.

Bijuteriile din argint alese in mod corespunzator am putea spune ca reprezinta acele mici detalii care nu doar ca ne completeaza tinutele, insa ne evidentiaza in mod subtil si diverse trasaturi ale fetei sau ale corpului, astfel ca sunt de nelipsit din cadrul unei tinute elegante.

 

Nu neglija incaltamintea.

Pantofii reprezinta un simbol al feminitatii si al elegantei, motiv pentru care vom alege cel mai probabil pantofii drept incaltaminte pentru un astfel de eveniment. Culoarea pantofilor se poate asorta cu usurinta cu cea a rochiei, astfel incat sa se creeze un acord cromatic cat mai deosebit.   Lasand la o parte aspectele care tin de cromatica si design, in ultima instanta este important sa ne indreptam atentia inspre o pereche de pantofi confortabili.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite