Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vizită a Ambasadorului Regatului Hașemit al Iordaniei

Prefectul Județului Arad, doamna Florentina Horgea, împreună cu Subprefectul Vasilică Damian au primit astăzi vizita Excelenței sale Dl. Saker Malkawi, Ambasador extraordinar și plenipotențiar al Regatului Hașemit al Iordaniei la București.

Vizită a Ambasadorului Regatului Hașemit al Iordaniei
Comentează 0

Excelența sa nu este la prima sa vizită în Arad, domnia sa făcând parte din delegația celor 27 de amabasadori care au vizitat Aradul în luna octombrie a anului trecut. Cele două părți au discutat despre oportunitățile pe care le oferă județul nostru din punct de vedere economic, precum și despre specificul educațional și cultural.

„Am avut o discuție aplicată cu Excelența sa în care am încercat să evidențiez cât mai multe din avantajele competitive ale Aradului, dar și câteva din caracteristicile culturale ale zonei. Există un interes comun pentru consolidarea unor parteneriate între entități economice sau educative din cele două țări, dar și o dorință de a strânge relațiile la nivel cultural între cele două popoare. Sunt convinsă că această vizită de curtoazie va ajuta la realizarea acestor deziderate”, a declarat doamna Prefect Florentina Horgea.

 

    

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite