Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vizionați din cer

Vizionați din cer
Comentează 0

Câteva perechi de parașutiști au ținut ca să urmărească tactica de joc a celor două echipe din înaltul cerului de deasupra terenului sintetic din Șega. Nu cunoaștem concluziile notițelor pe care le-au notat icarii, dar meciul de duminică dimineața nu a fost rău. Cele două echipe au jucat cu plăcere ,ambiție și putere, cât au avut. Tinerețea celor din Nuedorf și-a spus în cele din urmă cuvântul, oaspeții câștigând cu 2-1 prin golurile înscrise de Milincu R, minutul 5 și Cervenschi, minutul 82. ” Cetățenii” au egalat la un moment dat, adică în minutul 21 prin Marius Pîrv, dar ” benzina” insuficientă precum și lipsa de luciditate din apărare , coroborate cu părăsirea terenului de ” locomotiva” lor, Ovidiu Bîlcea la mijlocul reprizei a doua, au dus în final la o nouă înfrângere suferită de elevii lui Doru Herțeg..
Nici măcar sosirea cu întârziere la teren a piticului atomic, Miki Tomescu nu a mai putut schimba nimic.

A arbitrat promițător și cu personalitate Petrovan Florin din Secusigiu, ajutat la cele două margini de Andreea Șușcă și Flavius Neagu.
Observator Marius Alexa , supervizor, Leontin Buda.

Citizens of Arad:Pința, Herțeg, Bulacu, Puicea ( Costea), Herlo( Barbură), Bîlcea (Tomescu), Pîrv, Dumitru, Barb, Saladea (Luca) , Bogdan
Antrenor : Doru Herțeg

CS Victoria Zăbrani II: Mitran, Milincu R., Borojan, Morariu S. ( Milincu C.), Fărău ( Pașca), Tincu, Cervenschi, Mereuță, Șchiopu, Strazinger, Morariu A.
Antrenor: Vasile Recheșan

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide