Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Viorica Dăncilă și membrii Guvernului, întâmpinați cu huiduieli la Alba Iulia

Viorica Dăncilă și miniștrii cabinetului său au fost întâmpinați la Alba Iulia cu huiduieli și cereri de demisie de câțiva protestatari. Aceștia au început să strige în momentul în care premierul a ajuns la statuia lui Mihai Viteazu pentru a depune o coroană de flori și au continuat și la Sala Unirii. 

Viorica Dăncilă și membrii Guvernului, întâmpinați cu huiduieli la Alba Iulia
Comentează 0

Premierul Viorica Dăncilă și membrii Guvernului au fost întâmpinați cu huiduieli la Alba Iulia. ”Rușine, Rușine, Rușine să vă fie!”. 

Oamenii au mai strigat și ”Demisia” și ”Demisia Guvernului!”.

Viorica Dăncilă a afirmat că şedinţa solemnă organizată joi la Alba Iulia este "probabil cel mai emoţionant moment" al mandatului actualului Guvern, precizând că vor fi puse în continuare în aplicare politici publice în serviciul ţării şi în beneficiul cetăţenilor.

"Avem privilegiul istoric de a fi miniştri ai Guvernului României în momentul aniversării a o sută de ani de la Marea Unire proclamată aici, la Alba Iulia. În plan simbolic este probabil cel mai emoţionant moment al mandatului nostru. Vom continua să punem în aplicare politici publice în serviciul ţării şi în beneficiul cetăţeanului, să arătăm copiilor şi urmaşilor noştri că avem capacitatea să le lăsăm moştenire o Românie demnă, prosperă, mai unită şi mai puternică", a declarat Dăncilă, la începutul şedinţei de la Alba Iulia.

Potrivit şefei Executivului, actul unirii de acum o sută de ani a fost posibil datorită unor împrejurări istorice pe care conducătorii ţării de la acea vreme au ştiut să le valorifice pentru binele României.

Citeste mai mult pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite