Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă când a fost soacră mare

Premierul desemnat, Viorica Dăncilă, are o predilecţie pentru vestimentaţia cu motive etnice, aşa cum se observă din apariţiile sale, dar, în acelaşi timp, îi plac şi ţinutele stilate. În 2016, fiul Vioricăi Dăncilă, Victor, s-a căsătorit, iar europarlamentarul a optat pentru o vestimentaţie pe măsura statutului de soacră mare.

Cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă când a fost soacră mare
Comentează 0

Fotografia a fost postată pe pagina de Facebook chiar de către Viorica Dăncilă. La nuntă au fost prezenţi toţi greii PSD, inclusiv cei doi foşti premieri ai PSD, Adrian Năstase şi Victor Ponta.

Nora Vioricăi Dăncilă este consilier juridic la Primăria Sectorului 5, condusă de Daniel Florea, colegul de partid al soacrei europarlamentare. Statutul de bugetar le prieşte de minune tinerilor Elena şi Victor Dăncilă: în ianuarie 2017 aveau doar un apartament, pentru ca, o lună mai târziu, nora să adauge în declaraţia de avere încă un apar­tament, plus 100.000 lei şi 5.000 de euro în conturi bancare, iar în luna mai să apară şi un Volkswagen Passat.

Elena Dăncilă a declarat venituri de 8.400 lei pentru primele cinci luni la Primăria Sectorului 5. Până să se angajeze la stat, Elena adora să pozeze cât se poate de sexy, în vacanţe exotice.

Sursa 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite