Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Viorica Dăncilă, la întâlnirea cu primarii nemulțumiți de bugete: ,,Am scos țara din noroaie”

,,Am scos țara din noroaie”, se laudă premierul Viorica Dăncilă în fața primarilor, lăsați cu ochii în soare de Guvern. Viorica Dăncilă n-a venit singură la întâlnirea cu primarii de comune, ci însoțită de mai mulți miniștri ai Cabinetului. Edilii sunt disperați că rămân fără bani pentru investiții după ce bugetul pe anul 2019 a fost adoptat în Parlament. Premierul a promis bani și pentru indemnizațiile persoanelor cu dizabilități.

Viorica Dăncilă, la întâlnirea cu primarii nemulțumiți de bugete: ,,Am scos țara din noroaie”
Comentează 0

Premierul Viorica Dăncilă, însoțită de mai mulți miniștri, se întâlnește luni dimineața cu primarii nemulțumiți de bugetele acordate de Guvern. La întâlnire participă ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Lăsați cu ochii în soare de Guvern, primarii dau acum ochii cu premierul. Viorica Dăncilă se întâlnește luni dimineață cu reprezentanții autorităților locale, mai precis cu primarii de comune.

Viorica Dăncilă venit singură, ci însoțită de mai mulți miniștri ai Cabinetului, transmite Realitatea Tv. Primarii au fost nemulțumiții de bugetul adoptat în Parlament.

Mai mulți miniștri o însoțesc pe Dăncilă la Adunarea generală a Asociației Comunelor din România - între aceștia, șefii de la Finanțe, Sănătate.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite