Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Viorica Dăncilă a trimis la Cotroceni noi propuneri de miniştri interimari la Educaţie, Interne şi Justiţie

Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis noi propuneri de miniştri interimari la Educaţie, Interne şi Justiţie.

Viorica Dăncilă a trimis la Cotroceni noi propuneri de miniştri interimari la Educaţie, Interne şi Justiţie
Comentează 1

Viorica Dăncilă îi propune pe Daniel Suciu la Justiție, Gabriel Leș la Interne și pe Nicolae Hurduc la Educație.

Propunerile au fost trimise după ce vineri premierul Dăncilă îl soma pe preşedinte să pună în aplicare decizia CCR şi să semneze decretul de numire a unui nou ministru interimar la Educaţie.

"A mai trecut o zi de încălcare a Constituției de către Președintele României. Prin refuzul de a aplica decizia CCR și a numi un ministru interimar la Educație, Klaus Iohannis periclitează o generație întreagă de tineri medici care nu vor putea susține la timp examenul de rezidențiat fără un ordin de ministru.

Președintele Iohannis ignoră nevoia pe care o are România de medici și servicii medicale de calitate și blochează cu bună știință accesul a mii de tineri absolvenți la sistemul medical.

Domnule Klaus Iohannis, când puneți în aplicare decizia Curții Constituționale?", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi seara, la România TV că va merge cu remanierea Guvernului în Parlament, după votul moţiunii de cenzură. Până atunci, Viorica Dăncilă aşteaptă ca preşedintele Iohannis să pună în aplicare decizia CCR.

Sursa: rtv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite