Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Viitorul sună bine pentru sportivii Aradului la SAMBO

Viitorul sună bine pentru sportivii Aradului la SAMBO
Comentează 0

De câţiva ani Aradul are reprezentanţi de seamă la SAMBO. Un stil de arte marțiale originar din Rusia asemănătoare cu Judo și este dezvoltată din mai multe arte marțiale. Cuvântul "SAMBO" este un acronim pentru SAMozashchita Bez Oruzhiya, care se traduce prin "autoapărare fără arme". 

La această ramură sportivă arădenii pregătiţi de Arpad Nagy, altfel un antreor de judo la bază, au punctat fie pentru CSM Timişoara, fie pentru CS Victoria Nădlac, dar ei provin de la centrele din Pecica, Ghioroc, Nădlac şi Arad.

Iată numele sportivilor care s-au făcut remarcaţi a SAMBO în anul care a trecut, vorbind aici atât de medaliaţi europeni, mondiali, sau pe plan naţional:

FEMININ: Tomuţ Diana, Rusniac Casandra, Bleicziffer Kinga, Iosub Roxana, Cenădan Gabriela, Zăncescu Roberta, Baciu Iulia, Haisuc Ana

MASCULIN: Nagy David, Nagy Robertm Volinter Darius, Mraz Duşan, Mraz Daniel, Cristea Coriolan, Szabo Răzvan, Suba Darius, Vlas Robert, Baciu Bogdan, Rotund Marius.

Însă lista performerilor, sau mai bine zis a viitorilor perfomeri e lungă şi cu siguranţ vom mai auzi de campioni ai Aradului la SAMBO.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite