Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vieţile copiilor care se joacă în parcul TEBA, puse în pericol. A dispărut un indicator rutier (FOTO)

Parcul din zona fostei fabrici TEBA este unul animat zi de zi de către copiii care locuiesc la blocurile şi casele din apropiere. Părinţii îi scot pe micuţi la plimbare sau la joacă în acest parc.

Vieţile copiilor care se joacă în parcul TEBA, puse în pericol. A dispărut un indicator rutier (FOTO)
Comentează 0

De ceva vreme un indicator de circulaţie care arăta o limită de viteză de 5 kilometri pe oră pentru autoturismele carte trec pe aici, a dispărut.

Acum, părinţii se arată îngrijoraţi de faptul că odată cu dispariţia indicatorului viaţa celor mici ar putea fi pusă în pericol. „Cândva, într-un colţ al parcului exista un indicator de circulaţie care arăta o limită de viteză de 5 kilometri pe oră. Copiii aleargă, mai ies în drum, iar şoferii vin, uneori, cu viteze mari. În acest fel ar putea apărea accidente nedorite”, povesteşte o mămică ce îşi duce fetiţa în acest parc.

Oamenii spun că ar trebui ca acel indicator care îi obligă pe şoferi să reducă viteza să fie reamplasat.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad, Corina Drăghici, spune că locuitorii zonei trebuie să facă o solicitare către Comisia de Sistematizare a Circulaţiei din Municipiul Arad, pentru ca situaţia să fie remediată. „Dacă indicatorul a existat în acel loc, trebuie făcută o solicitare la primărie pentru a putea fi remediată situaţia”, spune Corina Drăghici.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite