Vremea Romania, Arad 0°C

Stiri Arad

VIDEO | Cioara din centrul Aradului care iubește oamenii, stă pe umăr și mănâncă din palmă

Arădenii care circulă prin centrul orașului ar putea fi luați prin surprindere de un fenomen neobișnuit: o cioară încearcă să le atragă atenția, stând mai mult în preajma oamenilor, decât alături de celelalte înaripate.

VIDEO | Cioara din centrul Aradului care iubește oamenii, stă pe umăr și mănâncă din palmă
Comentează 2

ARQ a surprins imagini cu prietenoasa pasăre, cunoscută deja unor locuitori de pe bulevardul Revoluției. Cioara a coborât pe un autoturism parcat în zona mediană a bulevardului pentru a atrage atenția unui șofer.

”Și-a făcut de lucru ciugulind pe mașină, chiar dacă nu avea ce. Se putea observa cum caută atenția trecătorilor, care s-au apropiat la câțiva centimetri de ea. N-am mai văzut așa ceva”, povestește un șofer.

Un locatar a spus pentru ARQ povestea păsării: ”A căzut din cuib, iar o bătrână care locuiește lângă Palatul Cenad a luat-o acasă și a crescut-o. Când a fost suficient de mare, a învățat-o să zboare și a eliberat-o în copacii din Centru. Cioara este obișnuită cu oamenii și o poți lua în mână, că nu se sperie. Îți urcă pe umăr și îți mănâncă din palmă”.

Arădenii care îi cunosc povestea au ajuns să îndrăgească cioara, dar se tem că încrederea pe care o are pasărea în oameni ar putea să-i fie fatală, pentru că nu puțini sunt cei deranjați de numărul mare de înaripate care populează copacii din centrul orașului.

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite