Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Victorie sobră într-o atmosferă de vis.  Csikszereda -UTA 0-2

Victorie sobră într-o atmosferă de vis.  Csikszereda -UTA 0-2
Comentează 0

Da, a fost o victorie sobră, adică UTA a forțat doar cât a trebuit. Și bine a făcut , conștientă de meciul foarte greu de sâmbătă, 5 decembrie de la Bucureșsti contra celei mai în formă echipe în acest moment din liga I ( exceptând-o pe....UTA), adică FCSB. În afară de faptul că trupa ( era să scriu altceva)  lui Becali s-a odihnit în această fază a Cupei României, meciul a fost programat doar la 5 zile distanță, echipei arădene revenindu-i obligația să străbată țara , probabil tot prin astfel de peisaje mirifice. 

În fine, în această după-amiază, singura inspirație a celor care programează meciurile din Cupă, a fost schimbarea orei partidei de la Miercurea Ciuc, pentru că altfel până la ora 18, oră la care era planificat inițial debutul  partidei, arbitrul Andrei Chivulete  ( la mulți ani și lui și asistentului, Andrei Constantinescu) îi obliga pe jucători să aibă și schiuri în picioare.

Elevii lui Balint au controlat în permanență jocul, de parcă UTA ar fi avut ani buni în liga I. Din nou, cuplul de fundași centrali, Erico și Bega au fost tari și reci ca niște aisberguri, Roumpoulaku ( nume pentru care a trebuit sa-i sun pe Dorin Stana și Decebal Grădinaru , pentru lămuriri, deoarece Ioan Viorel, comentatorul Digi , o ținea într-una cu Rombulacu) , deci și albanezul a fost, dacă nu un asisberg, măcar un țurțure destul de gros pentru a putea  fi spart

Au înscris cele două vârfuri inițiale, Morar și Hora, ambele șuturi trimise, din penalty-uri,  impecabil în stânga sus a porții harghitene.

În final , încă o nedumerire. Oare chiar a fost încălzit gazonul echipei din Miercurea Ciuc?
Sau această obligație ( după câte știu eu)  trebuie pusă în aplicație? Cine controlează? Cine ia măsuri? Nu de altceva, dar ”Francisc Neuman ” e pregătit?

UTA:  Iacob – Tomozei, Erico, Benga, Roumpoulakou – Tescan ( Bustea), Isac (Roșu), Albu, Buhăcianu ( C. Rus)– Morar ( Ioniță), Hora ( Miculescu). 
Rezerve: Balauru –  Ilie,  Melinte,  Rusu,  Ioniță,
 

Foto: sursă Digisport

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite