Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA propune o generaţie pentru viitor. „Sper ca mulți jucători din această generație să facă pasul spre echipa de seniori”

Fotbalul arădean începe să viseze frumos. Pentru că are din nou o generaţie care provoacă acest sentiment.

UTA propune o generaţie pentru viitor. „Sper ca mulți jucători din această generație să facă pasul spre echipa de seniori”
Comentează 0

UTA lui Dan Stupar şi Adrian Ungur a câştigat ieri Cupa României la categoria sub 19 ani, după o finală spectaculoasă, 3-2, cu Poli Timişoara. Un meci special, disputat cu membrii ai Federaţiei îân tribune, în frfunte cu preşedintele Răzvan Burleanu.

„Suntem fericiți, am cucerit un trofeu pe care acești copii îl pot trece în CV, un trofeu care poposește în vitrina clubului. Mă bucur pentru copii, care s-au mobilizat, au crescut de la meci la meci și au reușit să facă multă lume fericită. Sper ca mulți jucători din această generație să facă pasul spre echipa de seniori pentru că au calitate. Vreau să le mulțumesc tuturor care au crezut în noi și care au venit alături de noi. Ne bucurăm că i-am făcut fericiți și că am adus cinste și onoare clubului nostru și fotbalului arădean”, a spus antrenorul Dan Stupar.

Şi revenind la preşedintele FRF, Răzvan Burelanu, acesta a şi remarcat doi jucători din tabăra alb-roşilor, Man şi Petre. „Sunt jucători tineri buni, la fel cum am văzut și alți fotbaliști de viitor care știu că sunt în anturajul echipelor naționale la categoria lor de vârstă. Sunt fotbaliști tineri care au nevoie de jocuri pentru a ajunge la marea performanță, iar Liga Elitelor le oferă mult mai multe meciuri decât în trecut. Dacă dăm timpul înapoi vedem că de la Arad și Timișoara mulți jucători au ajuns în fotbalul mare, adversarii din această finală nu sunt neapărat o surpriză. Personal, cred că nu trebuie ratat niciun petic de pământ din această țară și din străinătate, trebuie să căutăm peste tot jucători talentați”, a spus președintele FRF.

 

Sursa foto: facebook/muscaviorel

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite