Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Victorie la pas pentru FCC Baschet UAV Arad

Victorie la pas pentru FCC Baschet UAV Arad
Comentează 0

 

Sala Sporturilor Victoria din Arad a găzduit vineri după-amiază meciul din cadrul Ligii Naționale de Baschet Feminin: FCC Baschet UAV Arad – CS Municipal Târgoviște, meci contând pentru etapa a 25-a din actualul campionat.

Partida s-a desfășurat în fața a 250 de spectatori, care au incurajat echipa galben-albastră pe tot parcursul meciului și astfel s-a inregistrat o nouă victorie a echipei arădene, consemnându-se, la final, rezultatul: FCC Baschet UAV Arad – CS Municipal Târgoviște83 – 50, pe sferturi 25-17, 16-15, 21-16, 21-2.

La echipa arădeană a revenit pe banca tehnică antrenorul principal Bogdan Bulj, care l-a înlocuit pe Jose Araujo, după ce acesta din urmă a fost demis în urma înfrângerii din meciul restanță de la Satu Mare.

Bogdan Bulj a început primul său meci din noul mandat cu Hadzovic, Keys, Manea, Vaida și Vitulova, iar antrenorul echipei oaspete, Cătălin Tănase, a răspuns cu Dobă, Popescu, Stoenescu, Irimia și Dumitru.

Din păcate, pe parcursul acestui meci au fost accindentări de ambele părți. Prima care a dat emoții tuturor a fost chiar fosta jucătoare de la echipa arădenă Ancuța Stoenescu, în prezent componentă a echipei din Târgoviște, care a fost ajutată să se ridice de pe parchet, dar în final și-a revenit și a continuat jocul. Apoi a venit accidentarea în zona feței pentru jucătoarea echipei galben-albastre Laura Vaida, dar și acesta și-a revenit. Din păcate americanca Sutherland, componentă a echipei de pe Mureș, a încercat să o blocheze pe Popescu, a facut fault și a cazut, lovindu-se la spate. Aceasta a fost transportată la spital cu ambulanța, pentru investigații suplimentare, starea ei fiind destul de gravă.

FCC Baschet UAV Arad, marcatoareA. Keys 25 puncte, T. Vitulova 12 puncte, Laura Vaida 11 puncte, A. Ghiță 10 puncte, V. Akathiotou 9 puncte, B. Hadzovic 8 puncte, I. Mîrne-Nagy 4 puncte, S. Sutherland 2 puncte, T. Manea 2 puncte. Au mai jucat A. Fleșer și A. Rotariu. Antrenor: Bogdan Bulj.

CS Municipal Târgoviște, marcatoare: G. Irimia 19 puncte, A. Stoenescu 9 puncte, C. Popescu 9 puncte, A. Ivan 6 puncte, T. Dumitru 3 puncte, A. Dobă 2 puncte, D. Pricop 2 puncte. Au mai jucat: D. Tănase și D. Kleeman. Antrenor Cătălin Tănase.

Arbitrii acestei partide au fost: Ionut Moraru, Stefan Atomulese și Diana Bucerzan. Comisar: Marius Hurgoi

La finalul partidei, crainicul meciului Adrian Brădean, a transmis un mesaj celor prezenți, de a rămâne preț de câteva minute pentru a o sarbători pe capitanul echipei gazdă Brankica Hadzovic, aceasta împlinind 41 ani chiar în ziua disputării acestui meci. Suporterii i-au făcut o surpriză, sărbătorind-o chiar pe suprafața de joc cu un tort, flori, confeti, șampanie și alte cadouri. I s-a cântat “La mulți ani”, iar Brankica i-a răsplătit pe fani facând poze cu aceștia.

Următorul meci al echipei noastre va avea loc miercuri 23.03.2022, în deplasare contra echipei CS Municipal Alexandria, fiind ultimul meci din sezonul regulat, pe care echipa arădeană îl va termina pe locul al 3-lea, indiferent de rezultatul de la Alexandria.

Reporter: Adrian Brădean

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite