Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dezamăgirea de la Sf. Gheorghe trebuie uitată, vine Alexandria. "Suntem la început de drum, cu o echipă în formare, şi avem potenţial"

Univ Goldiş ICIM Arad s-a prezentat neaşteptat de bine la Sf. Gheorghe. Jocul arădencelor a surprins pe mulţi, inclusiv liderul la zi al Ligii Naţionale, care a trebuit să pedaleze serios pentru o victorie scurtă. 

Dezamăgirea de la Sf. Gheorghe trebuie uitată, vine Alexandria.
Comentează 0

"Singurul lucru care ne doare ar fi acel număr mare de mingi pierdute (n.r. 26). Dar când ai atâtea mingi pierdute şi eşti învins la doar 5 puncte de o echipă precum Sepsi, înseamnă că nu ai jucat tocmai rău. Au fost momente în care dominarea a trecut de la o echipă la alta. La final, când s-a tras line, au câştigat ei. Am avut şi noi şansa noastră, dar nu am profitat de ea. Normal că nu ne cade bine, dar nu e un capăt de ţară. Suntem la început de drum, cu o echipă în formare, şi avem potenţial", a spus antrenorul Jose Araujo.

Mâine, de la ora 11, în polivalentă, Univ Goldiş ICIM înfruntă CST Alexandria. Un adversar care a dat un tun în acest început de sezon, victorie cu Târgovişte, după care s-a desumflat, cedând în faţa Clujului şi a Braşovului. "E o echipă periculoasă. Ştiu că au pierdut la Cluj, însă noi trebuie să ne facem treaba noastră, să fim concentraţi pe toată durata disputei şi atunci vom obţine ce ne dorim", a spus Jose Araujo.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite