Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Victor Socaciu a murit la 68 de ani

Cântărețul Victor Socaciu a murit, luni, 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani, a anunțat fiica artistului folk într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare. Artistul a suferit în trecut de un transplant de rinichi și avea mai multe probleme de sănătate. Victor Socaciu rămâne în memoria noastră ca autor de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune, fost parlamentar și fost diplomat. În ultima perioadă a avut mai multe probleme de sănătate, printre care și Covid.

Victor Socaciu a murit la 68 de ani
Comentează 0

Victor Socaciu era internat într-un spital din București. În urmă cu două săptămâni, Victor Socaciu a participat la cea de-a 30-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Folk „Om bun”, la Breaza.
Victor Socaciu s-a născut pe 14 ianuarie 1953 într-o familie modestă, din Brașov. Tatăl său era muncitor la uzinele Steagul Roșu din oraș, mama sa era țesătoare la Partizanul Roșu. A fost unicul copil al familiei. Artistul a crescut înconjurat de muzică, căci părinții lui obișnuiau să cânte destul de des. Tatăl lui fusese toboșar când era tânăr într-o formație la o casă de cultură muncitorească, iar mama a fost coristă într-un ansamblu foarte mare. 


Citeşte continuarea AICI. 


Scrie un comentariu

trimite