Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vicepremierul Cătălin Predoiu a vizita fabrica PAB România (FOTO)

Aflat la Arad, unde a participat la inaugurarea noului spital de oncologie, ministrul de Interne și vicepremierul României Cătălin Predoiu, împreună cu președintele CJA, Iustin Cionca, europarlamentarul Gheorghe Falcă și alți oficiali, au vizitat fabrica de producție PAB România, una dintre cele mai importante firme din domeniul construcțiilor metalice, scriu pe Facebook reprezentanții Consiliului Județean Arad.

Vicepremierul Cătălin Predoiu a vizita fabrica PAB România (FOTO)
Comentează 0

Înființată în 1993, la Arad, P.A.B. România este în prezent unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de construcții locală și regională.

Compania are sucursale proprii în Germania, Marea Britanie și Serbia și o echipă de peste 1.600 de specialiști cu experiență dovedită pe piețe europene. P.A.B. România a dezvoltat până în prezent peste 200 de proiecte din diverse sectoare de business, precum retail, industrial, birouri, logistic, rezidențial, drumuri și poduri, sport, agricultură.

„PAB România este una dintre companiile arădene de top, o companie care a demonstrat că poate livra lucrări de calitate. Cu contracte importante în străinătate, PAB România construiește acum noul pod peste Mureș.

Am fost astăzi în vizită cu ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, la compania condusă de omul de afaceri Sandu Ion, o companie care excelează în domeniul construcțiilor”, susține europarlamentarul Gheorghe Falcă.

Sursa foto: Facebook Consiliul Județean Arad

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite