Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

VIBRAȚII CROMATICE la Sala CLIO

VIBRAȚII CROMATICE la Sala CLIO
Comentează 0

Sub sintagma VIBRAȚII CROMATICE membrii Asociației ION ANDREESCU au vernisat în acest sfârâșit de săptămână o nouă expoziție colectivă la Sala Clio.

"Este al treilea eveniment organizat în acest an de asociația noastră în colaborare cu Complexul Muzeal Arad, căruia îi mulțumim încă odată pentru găzduire. 24 de artiști și-au exprimat potențialul artistic, fiecare prin propria sensibilitate și personalitate și au expus pe simeze aproape 70 de lucrări", a preceziat Daniela Covats, președinta asociației.

"În totaliate această expoziție face proba unor calități remarcabile din punct de vedere artistic, unei dăruiri, unei forțe de construcție, unei capacități impresionante a artiștilor de a se revoluționa de fiecare dată", a punctat și criticul de artă Dan Lăzărescu, dânsul mizând de astă dată pe trei nume de bărbați: Dorin Lihor, Pavel Jurik, Petru Voștinaru.

Cu toată smerenia de care sunt în stare, îmi permit să le atrag atenția celor care au conceput afișul asupra faptului că în limba română, în cazul artiștilor, numele se pune (se scrie) după pre-nume.

Vasile de Zărand

Galerie foto (103)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite