Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Veşti bune pentru UTA, după etapa a X-a

Etapa a X-a a Superligii ne-a arătat o echipă UTA care s-a făcut remarcată prin ceea ce a realizat pe teren. Nu o spunem noi, o spun statisticile şi specialiştii Ligii Profesioniste de Fotbal care stabilesc echipa etapei şi jucătorii fiecărui meci.

Veşti bune pentru UTA, după etapa a X-a
Comentează 0

Dacă ieri vă informam că Ilie Poenaru, principalul Bătrânei Doamne a fost desemnat antrenorul etapei, după meciul câştigat de arădeni în fieful celor de la FC Botoşani, iar Juan Cascini a fost desemnat jucătorul meciului FC Botoşani-UTA, astăzi avem parte de alte veşti bune, de data aceasta care ţin de statistică. Potrivit paginii de Facebook UTA Arad, echipa noastră s-a clasat pe locul al III-lea la numărul de șuturi expediate spre poarta adversă, iar Virgiuliu Postolachi a fost jucătorul cu cea mai bună eficiență a ocaziilor din întreaga rundă cu numărul 10. Mai mult, potrivit sursei citate, elevii lui Poenaru au avut cele mai multe momente de progresie progresivă din etapă, posesia progresivă înseamnând că avansezi cu mingea la picior când o ai, fie prin pasă înainte fie prin urcarea jucătorilor cu mingea la picior.

La sfârşitul etapei, UTA se clasează pe poziţia a VI-a, ocupând un loc de play-off, cu 15 puncte din zece partide disputate.

Sursa foto: uta-arad.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite