Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Veste bună pentru șoferii arădeni. Iată ce se va întâmpla în parcarea de la Kaufland

Reţeaua de hipermarket-uri Kaufland a lansat, în parteneriat cu Renovatio, prima reţea publică de staţii de încărcare rapidă pentru maşini electrice din România, care vor fi amplasate în parcările unor magazine de pe traseul Arad-Constanţa.

Veste bună pentru șoferii arădeni. Iată ce se va întâmpla în parcarea de la Kaufland
Comentează 3

Reţeaua va fi disponibilă tuturor posesorilor de maşini electrice 100% sau de maşini hibride plug-in, gratuit şi non-stop, pe axa Arad- Constanţa, informează News.ro.

Ultimele date oficiale arată că maşinile cu "emisii zero" sunt tot mai căutate şi pe piaţa românească, unde vânzările de autoturisme electrice şi hibride noi au crescut cu 89,7% în primele două luni din acest an, la 74 de unităţi, de la 39 în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Însă România are, în prezent, o infrastructură slabă pentru alimentarea maşinilor nepoluante, cu doar câteva zeci de staţii de încărcare în toată ţara.

Astfel, noile staţii de încărcare rapidă vor fi amplasate în parcările magazinelor Kaufland din Arad, Timişoara, Deva, Sebeş, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Bucureşti şi Constanţa, precum şi pe autostrada A2.

Sursa: News.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide