Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vernisajul expozitiei e-story la Muzeul de Arta Arad - sala kinema ikon

Vernisajul expozitiei e-story la Muzeul de Arta Arad - sala kinema ikon
Comentează 0

Asociatia Producatorilor de Arta organizeaza in perioada 8-28 decembrie 2015 e-story / Trienala Internationala de Ex libris, un proiect expozitional desfasurat in parteneriat cu Complexul Muzeal Arad si finantat de Primaria Arad, prin Centrul Municipal de Cultura.

Peste 150 de artisti din tara si strainatate (Serbia, Polonia, Belgia, Turcia, Italia, Ucraina, Japonia) si-au inscris lucrarile pe site-ul e-story.ro in perioada august-noiembrie 2015, raspunzand astfel provocarii de a crea Ex libris pentru e-book. Lucrarile au fost create exclusiv digital, folosind aplicatia special conceputa. In total, 274 de lucrari au fost inscrise pe site, dintre care 100 de lucrari a 75 de artisti au fost selectate pentru a intra in expozitie.

Juriul evenimentului, compus din Ileana Selejan (presedinte), Mihai Zgondoiu, Adriana Oprea și George Sabau, a selectat lucrarile care vor intra in expozitie si implicit in catalogul trienalei. In data de 29 noiembrie, juriul a desemnat si castigatorul Premiului Trienalei in valoare de 500 Euro. Premiul acordat este asigurat de catre Valvetek, sponsor al Trienalei.

Vernisajul expozitiei e-story va avea loc in data de 8 decembrie, ora 18.00, la Muzeul de Arta Arad - sala kinema ikon. Va invitam sa luati parte la eveniment si sa descoperim impreuna castigatorul e-story / Trienala Internationala de Ex libris 2015.â

C. P.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite