Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vernisajul expoziției de fotografie a Asociației Foto Club Arad la Sala CLIO

Vernisajul expoziției de fotografie a Asociației Foto Club Arad la Sala CLIO
Comentează 0

 Asociația Foto Club Arad în parteneriat cu Complexul Muzeal Arad a organizat miercuri, 26 februarie, începând cu ora 18.00, vernisarea unui salon de fotografie.

La Sala Clio din Arad au fost prezentate 53 de imagini realizate de către absolvenții cursului autorizat de specializare în fotografie organizat de asociația Foto Club Arad.

Cei opt autori au fost: Carmen Cristina Băbuțău, Cristian Borod, Roxana Patricia Brescan, Alexandra Cosma, Denis Alin Dițoiu, Silviu Cristian Hăidăuțu, Eryka Tuska, Andrei Petru Vlad.

“Temele și subiectele surprinse în imagini de fiecare dintre absolvenți reflectă puțin și din personalitatea lor. Deși câțiva dintre ei sunt încă la început de drum sunt sigur că se vor dezvolta și perfecționa în anii ce vor veni. Asociația noastră organizează în continuare cursuri autorizate de fotografie, dar și cursuri de inițiere adulți, editare imagine, precum și altele, gratuite, pentru copii. Încă se mai găsesc câteva locuri pentru cei care doresc să afle o parte din tainele fotografiei” –  a declarat Mircea O. Boran, președintele Foto Club Arad.

Cu ocazia acestui eveniment au fost oferite diplome celor mai noi absolvenți ai cursului amintit mai sus.  Afișul expoziției a fost conceput de Monica Szentes.

 

  •  

Galerie foto (171)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite