Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vecina de deasupra s-a plâns că femeia merge prea apăsat prin casă și i-a lăsat un bilet. Uite ce răspuns i-a dat tânăra

Orice persoană care trăiește la bloc știe că trebuie să fie foarte atent cu vecinii.

Vecina de deasupra s-a plâns că femeia merge prea apăsat prin casă și i-a lăsat un bilet. Uite ce răspuns i-a dat tânăra
Comentează 0

Muzica tare pe timpul nopții este unul dintre lucrurile cu care toți locuitorii care trăiesc într-un apartament nu pot fi de acord.

Recent, o tânără din Copenhaga, Danemarca, a primit mai multe reclamații de la vecina ei de jos, nemulțumită de modul în care merge, pentru că se auzea prea tare.

„Dragă vecină, te rog să nu mai mergi așa de tare. În blocul nostru se aude orice zgomot. Mulțumesc anticipat”

Tânăra a fost extrem de surprinsă și a izbucnit în râs când a auzit că „umblă prea apăsat” prin casă.

Iată ce răspuns i-a dat vecinii sale:

„Pot face un efort, dar așa e felul meu de a merge. Eu nu am scris niciun bilet nimănui care are copil și plânge și nici nu i-am zis să tacă. Nu am ascultat operă și nici nu am bătut la cineva ca să-i zic să nu mai trântească ușile. Sunt lucruri care mă enervează în fiecare zi în acest bloc, dar asta-i viața de apartament, din păcate.”

Femeia a pus imaginile pe internet, iar în scurt timp au devenit virale în Danemarca și în afara țării.

Să-ți auzi vecinii în fiecare zi face parte din viața de apartament. Să te plângi de modul în care vecinul tău merge, poate părea o reacție ușor exagerată.

Sursa romaniastar.ro

 


Scrie un comentariu

trimite