Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vechi ritual coreean de înfrumusețare în zece pași

Coreencele sunt renumite pentru pasiunea lor față de ritualurile de înfrumusețare și față de cosmeticele de calitate. Seară de seară, în zece pași bine gândiți, își curăță, își hidratează și își hrănesc tenul, făcând tot posibilul să-i încetinească procesul de îmbătrânire.

Vechi ritual coreean de înfrumusețare în zece pași
Comentează 2

Dincolo de curățarea excesivă a tenului, rutina coreeană de beauty este un ritual de infrumuseţare care a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani chiar şi pentru occidentale.

Cele 10 etape ale rutinei coreene de beauty nu sunt obligatorii şi nu trebuie să le respectaţi cu stricteţe în fiecare zi.

Iată  care sunt cei 10 paşi pe care se bazează ritualul coreean de înfrumuseţare!

Pasul 1. Pre-curăţarea sau curăţarea cu ulei

Metoda dublei curățări în acest ritual este specifică rutinei coreene: se foloseste un demachiant pentru faţă, unul pentru ochi, iar apoi un ulei special care extrage sebumul şi bacteriile din piele.

Pasul 2. Re-curăţarea sau curăţarea cu spumant

Recurăţarea se face cu un spumant, folosind mişcări circulare.

Pasul 3. Exfolierea

Acest pas elimină celulele moarte şi le lasă să ajungă la suprafaţă pe cele proaspete, ajutând astfel tenul să fie mereu străucitor. Se insista doar pe zonele cu puncte negre sau pori dilataţi, folosind gomaje fine sau gadget-uri.

Citește continuarea pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite