Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vaccinul împotriva SARS-CoV-2 dezvoltat la Timișoara ar putea fi produs în parteneriat cu... India (VIDEO)

Vă informam, la sfârșitul lunii martie, că OncoGen Timișoara (Centrul de Terapii Genice și Celulare în Tratamentul Cancerului) a anunțat că a descoperit vaccinul împotriva COVID-19. Coordonatorul OncoGen, prof. dr. Virgil Păunescu, a scris ulterior pe Facebook că a testat vaccinul pe el și că funcționează. Astfel, Centrul OncoGen a fost vizitat de ambasadorul Indiei la București, făcându-se pași în direcția unui parteneriat în vederea producerii vaccinului.

Vaccinul împotriva SARS-CoV-2 dezvoltat la Timișoara ar putea fi produs în parteneriat cu... India (VIDEO)
Comentează 0

„Săptămâna trecută, am fost onorați de vizita Ambasadorului Indiei la București, Excelența Sa domnul Rahul Shrivastava, care a petrecut aproximativ 4 ore la Centrul OncoGen.

Am vorbit despre rezultatele cercetărilor noastre, în mod deosebit despre vaccinul împotriva SARS-CoV-2 dezvoltat de noi.

În urmă întâlnirii cu Prof. Dr. Virgil Păunescu, Excelența Sale domnul Rahul Shrivastava, a declarat că:

▪Ceea ce se întâmplă la OncoGen este unic și că rezultatele cercetărilor conduc către unul dintre cele mai eficiente vaccinuri, lucruri pe care le va prezenta într-un raport Comisiei Speciale pentru Coronavirus din India.

▪India este cel mai mare producător de vaccinuri din lume și acoperă 60% din producția mondială de vaccinuri.

▪În urma discuțiilor purtate suntem siguri că putem avea un parteneriat India-OncoGen pentru producția în masă a acestui vaccin”, au anunțat, ieri, pe Facebook reprezentanții Centrului OncoGen.

Aceștia au ținut să precizeze că vizita a avut loc la solicitarea E.S. Rahul Shrivastava.

Intrați AICI pentru VIDEO.

Citiți și:

https://www.arq.ro/un-grup-de-cercetatori-de-la-timisoara-anunta-ca-au-vaccinul-impotriva-covid-19-ce-urmeaza-acum/32506

https://www.arq.ro/un-cercetator-din-timisoara-a-testat-pe-el-vaccinul-impotriva-covid-19-ce-spune-despre-rezultatele-obtinute/33695

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite