Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UVVG ProVolei Arad a încheiat cu bine sezonul pe plajă. În toamnă se revine în sală la 3 categorii

UVVG ProVolei Arad a încheiat cu bine sezonul pe plajă. În toamnă se revine în sală la 3 categorii
Comentează 0

S-a încheiat sezonul pe plajă, iar UVVG ProVolei Arad trage linie şi adună. "Și în acest an la CN de volei pe plajă sportivii noștri s-au prezentat foarte bine: la cadeți locurile 2, 4, 5, și 6 și locul 5 la juniori cea mai bună clasare. Și la nivel de seniori ne-am încadrat în obiective: locul 9 Duma Victor-Toma Bogdan și locul 10 Gligor Sergiu-Matica Adrian. Mulțumim Primăriei Arad, primarului Gheorghe Falcă care prin CMC Arad a finanțat proiectul destinat voleiului pe plajă", spune preşedintele gupării arădene, Radu Sabău.

Gândurile se îndreptă acum spre noul sezon în sală, acolo unde UVVG ProVolei propune 3 echipe. "În ediția de campionat 2015/2016 UVVG ProVolei Arad participă la categoriile: junioare, juniori și A2 masculin. Echipa de A2 masculin are un proiect finanțat de Centrul Municipal de Cultură Arad și Primăria Arad, instituție de la care se așteaptă și finanțare pentru echipa de fete, iar echipa de juniori are finanțare de la Centrul Cultural Județean Arad prin Consiliul Județean Arad, instituții cărora le mulțumim pe această cale. Ca obiective ne-am propus ca în această de ediție de campionat să fie mai bine ca în precedenta.

Ne bazăm pe veteranii Sergiu Gligor, Alin Sabău, Adrian Matica și Radu Lopătaru. Revine după o absență de un an și Victor Duma, dar se fac demersuri pentru aducerea lui Adrian Holhoș și Pop Petru de la Oradea. La toți acestia se adaugă componenții lotului de juniori în frunte cu proaspeții medaliați de la volei de plajă Tihamer Katona și Sergiu Rodina dar si Filip Tocoian, Adrian Both, Vlad Druțău și Șipoș Walter. Încă nu am definitivat discuțiile cu Marius Mascovits, antrenorul-jucător care şi-ar aduce o contribuție majoră prin prezența în rândurile echipei. Rămâne de văzut", a mai spus Radu Sabău.

Articole asemanatoare