Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Juniorii UVVG ProVolei, în linie dreaptă cu pregătirile pentru semifinalele CN

Echipa de volei juniori UVVG ProVolei Arad a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru turneul semifinal al CN de juniori care se va desfășura în perioada 22-24 aprilie la Toplița.

Juniorii UVVG ProVolei, în linie dreaptă cu pregătirile pentru semifinalele CN
Comentează 0

Echipa antrenată de Marius Mascovits a efectuat antrenamente zilnice și a disputat și câteva meciuri de verificare cu CSS Bega Timișoara și LPS Bihorul Oradea. „Meciuri care au arătat că avem o echipă cu potențial, bine lucrată fizic, tactic și tehnic. Mai rămâne să eliminăm căderile psihice și să mai schimbăm un pic atitudinea în sensul de a fi mai răi, mai cânoși în teren și putem furniza surpriza turneului și să ne calificăm la turneul final. Reamintim că la Toplița mai vin în afară de noi echipele: CSS Toplița, CNE LAPI Dej și CSS Viitorul Cluj”, spune Radu Sabău, preşedinte UVVG ProVolei Arad.

Echipa arădeană va efectua deplasarea spre Toplița în 20 aprilie, în următoarea componență: David Iuga, Balazs Csiszar, Tihamer Katona, Walter Șipoș, Darie Toader, Sergiu Rodina, Adrian Both și Bence Hach. Singura problemă este Filip Tocoian, participant la Olimpiada Națională de biologie de la Satu Mare în 19-20 aprilie și care probabil va ajunge sau în seara zilei de 20 sau în 21 la Tolpița.

„Mulțumim pe această cale Primăriei Arad care prin Centrul Municipal de Cultură sprijină și în acest an voleiul juvenil arădean și îi asigurăm că îi vom face mândri de noi”, mai spune Radu Sabău.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite