Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA va juca acasă cu tribunele pe jumătate pline şi pune la dispoziţia suporterilor teste antigen sub preţul pieţei

Clubul UTA anunţă prin intermediul site-ului propriu, uta-arad.ro, că va juca meciurile de acasă cu tribunele pe jumătate pline, dacă actualul context pandemic se menţine. În plus, suporterii care nu sunt vaccinaţi sau nu au trecut prin boală pot asista la meciurile Bătrânei Doamne dacă îşi fac un test antigen, clubul punându-le la dispoziţie teste sub preţul pieţei.

UTA va juca acasă cu tribunele pe jumătate pline şi pune la dispoziţia suporterilor teste antigen sub preţul pieţei
Comentează 0

În cazul în care actualul context pandemic persistă, conform normelor în vigoare, este permis accesul publicului într-un procent de 50% din capacitatea stadionului, până la anunțarea unor noi măsuri de relaxare, scrie uta-arad.ro.

Prioritate au abonații clubului, iar accesul, atât pentru posesorii de abonamente cât și pentru cumpărătorii de bilete (în limita locurilor disponibile după încheierea vânzării de abonamente) este permis pentru:  

* Persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.  

* Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore  

* Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zii de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2  

Clubul va asigura teste antigen pentru toți doritorii, la un preț mult sub cel al pieței, pe care îl estimăm a fi cifrat în jurul sumei de 20 de lei.  

Mai trebuie spus că reprezentanţii clubului anunţă că în săptămâna fiecărui meci vor anunța în timp util protocolul complet de acces.  

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite