Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gyuszi, peste Reghe; UTA câştigă cu 1-0 partida cu Universitatea Craiova, după un meci de luptă (FOTO)

Gyuszi Balint a fost în această seară peste Laurenţiu Reghecampf, un antrenor cu o carte de vizită mult mai interesantă, care nu a reuşit însă să mute decisiv în partida disputată de Universitatea Craiova la Arad. Balint însă se dovedeşte extrem de inspirat în repriza a doua, când nou intraţii Vukcevic şi Antal colaborează foarte eficient, iar cel din urmă marchează singurul gol al partidei, făcând astfel ca cele trei puncte să rămână la Arad.

Gyuszi, peste Reghe; UTA câştigă cu 1-0 partida cu Universitatea Craiova, după un meci de luptă (FOTO)
Comentează 0

Prima repriză avea să se încheie cu scor alb, după 45 de minute de luptă, cu cartonaşe galbene şi cu lovituri aplicate de ambele părţi, semn de fotbaliştii celor două formaţii au intrat determinaţi pe teren. Încă din minutul 15, fostul stelist Vînă primeşte un cartonaş galben, iar în minutul 22 Roger este la rândul său avertizat, care îl loveşte puternic cu cotul pe Bancu, care susţine că i-ar fi făcut dinţii praf, pentru ca şapte minute mai târziu acelaşi lucru să se întâmple şi în cazul lui Batha, avertizat de central pentru trei faulturi. În ceea ce priveşte ocaziile, trebuie spus că în minutul 16, Markovic s-a aflat de două ori în situaţia de a deschide scorul. În prima fază, îl driblează pe Erico şi încearcă o scăriţă peste Iacob, dar portarul Bătrânei Doamne respinge. În cele din urmă mingea ajunge la acelaşi Markovic, care încearcă un lob, dar Iacob respinge din nou. În minutul 25, UTA are şi ea şi o ocazie importantă, ca urmare a unei acţiuni pe axa Hora (care pleacă pe contraatac) – Roger – Baravykas, dar Vînă respinge până la Fedele care e la un pas de autogol, apoi Ubbink trage peste poartă. În minutul 33, Nistor centrează în faţa porţii, iar Markovic loveşte minge cu genunchiul, balonul trecând peste poartă. Trei miute mai târziu, UTA are la rândul său posibilitatea să deschidă scorul, dar mingea şutată de Batha din 25 de metri trece peste poarta lui Pigliacelli.

Balul cartonaşelor continuă, dar cei care punctează sunt arădenii

Repriza secundă s-a desfăşurat cam în aceeaşi manieră, cartonaşele galbene şi accidentările apărând pe bandă rulantă. Balul cartonaşelor este deschis în repriza a doua de Baravykas, în minutul 50, Miculescu se accidentează în minutul 64 şi e înlocuit de Isac, Tomozei iese de asemenea accidentat peste cinci minute şi e înlocuit de Vukcevic, deşi aflat pe bancă, Balaurul încasează un galben în minutul 84, iar Vasile Constantin vede de asemenea galben în minutul 90, iar în minutul 90+3 Nistor este cel avertizat.
Prima ocazie după reluare îi aparţine UTA-ei, prin Ubbink, Fedele riposează în minutul 56, printr-un şut de la 30 de metri reţinut de Iacob, iar minutul 70 vine cu gol pentru UTA. Antal reuşeşte o lovitură de cap frumoasă, cu boltă, fructificând astfel centrarea lui Vukcevic. Patru minute mai târziu, Craiova este aproape de gol, dar Fedele trage peste poartă, iar în minutul 77, Batha trage frumos de la distanţă, dar portarul oltenilor respinge. În minutul 79 este rândul lui Isac să tragă, dar balonul este prins de Pigliacelli. În minutul 82, Craiova mai are la rândul său o ocazie, mingea centrată de Bancu trecând prin faţa porţii arădene. Prelungită cu şapte minute, partida se încheie în minutul 90+9, cu o frumoasă victorie arădeană.

La final vă prezentăm echipele trimise în teren de cei doi tehnicieni, Laszlo Balint, respectiv Laurenţiu Reghecampf.

UTA: Fl. Iacob – Tomozei (Vukcevic), Erico, Medimorec (Benga), Baravykas - Roger, Batha, Passaglia, Ubbink (Antal) - I. Hora (Dangubic), Miculescu (Isac).

Rezerve: Balauru, Shliakov, Vukcevic, Bustea, Vorobjovas, L. Antal, Isac, Dangubic, Benga.

CSU Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu - Nistor, Mateiu (Baiaram), Fedele (Constantin) - Gustavo, Markovic, Vînă (Căpăţână).

Rezerve: Lazar, Mitran, Vătăjelu, Bălașa, Căpățînă, N. Constantin, Baiaram, Mărieș, M. Constantin.

Arbitri: Adrian Cojocaru (Galaţi) – centru; Ovidiu  Artene (Vaslui) şi  Gabriel Stroe (Piteşti) – tuşieri.

Observatori: Nicolae Grigorescu (Timișoara) – FRF şi Marcel Vasile (București) – LPF.

Foto: Lucian Ciobanu

Galerie foto (56)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite