Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA s-a întors ACASĂ: astăzi a avut loc primul antrenament pe noul gazon; mâine suporterii sunt așteptați în număr cât mai mare la meciul cu Sepsi (FOTO)

După patru luni de exil UTA s-a întors acasă. Astăzi, doar pentru un prim antrenament, care s-a desfășurat sub comanda lui Mircea Rednic pe noul gazon al Arenei Francisc Neuman, iar mâine se va întoarce și pentru primul meci.

UTA s-a întors ACASĂ: astăzi a avut loc primul antrenament pe noul gazon; mâine suporterii sunt așteptați în număr cât mai mare la meciul cu Sepsi (FOTO)
Comentează 0

Jucătorii UTA-ei au avut ocazia în această după-amiază să încerce calitatea noului gazon, pentru amplasarea căruia au trebuit să joace, timp de patru luni, meciurile de „acasă” prin vecini. Iar mâine, începând cu ora 14, va avea loc și testul în condiții de joc. Asta, în condițiile în care Bătrâna Doamnă va da piept cu cei de la Sepsi, o echipă bine sudată, aflată în căutare de puncte.

Suporterii sunt așteptați astfel, în număr cât mai mare la stadion, pentru a încuraja echipa, care are nevoie ca de aer de cele trei puncte puse în joc.

Biletele pentru partida de sâmbătă se găsesc accesând site-ul uta-arad.ro, secțiunea ticketing sau pe iabilet.ro.

Prețurile sunt următoarele:

Peluza «Iosif Petschovsky» / Peluza SUD - 30 LEI;

Tribuna II «Gioni Brosovszky» - 45 LEI;

Tribuna I «Coco Dumitrescu» - 60 LEI;

La Arena Francisc Neuman vor mai putea fi cumpărate și sâmbătă, între orele 11 și 14.

De menționat că accesul copiilor până la trei ani este gratuit, în vreme ce copiii până în 14 ani beneficiază de o reducere de 50%.

Foto: Lucian Ciobanu

Galerie foto (21)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite