Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA - Promoție de primăvară

UTA - Promoție de primăvară
Comentează 0

 

A fost prima victorie a acestui an obținută de UTA pe teren propriu. Chiar și comentatorul Angheluță a fost surprins nu neapărat de jocul UTA-ei , ci mai degrabă de prestația ” dolce far niente” a oaspeților. Mai un pic și-l auzeam ” Bouhenna și Fofana parcă joacă la UTA”. Nici Leo Grozavu nu s-a zburlit pe banca de rezerve , așa cum o făcea altădată când echipa lui juca de ” capul ei”, lăsând impresia împreună cu jucătorii lui că abia așteptau să ajungă acasă și să ciocnească ouăle verzi-albe-roșii de Paștele catolic.

Așa că, în prag de primăvară ” Tomozei a sunat din clopoței în minutul 23” . Ia uite cum îmi vin versurile ...

Tot o promoție a acestui anotimp a fost și prestația bună a lui Ilie, abonatul nostru permanent la critici, în schimb pe răsadul înaintării arădene, apariția florilor aromate întârzie în continuare. Singurii care au rămas constanți în evoluțiile lor Slyakov și Vorobjovas, aceștia demonstrând că pot fi folosiți pe orice post , cu același succes.

Gyuszi Balint s-a ținut de cuvânt și a încercat cât de cât, în această pauză competițională, să restabilească ordinea în compartimente. Și, la prima vedere, i-a reușit. Urmează ca demonstrația să fie finalizată în ultimul meci al regularului, partida cu Astra de la Giurgiu.

Până atunci...” Hei , hei , Tomozei să mai suni din clopoței”

Sursa foto: FC UTA

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite