Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La un pas de play-off: UTA se impune în stil italian, câștigând cu 1-0 în fața Petrolului (FOTO)

UTA a reușit astăzi să câștige partida desfășurată pe Arena Francisc Neuman în fața Petrolului și cu 37 de puncte acumulate din 27 de partide, urcă deocadată de pe locul 9 pe 7, la egalitate de puncte cu Hermannstadt, ocupanta ultimului loc de play-off.

La un pas de play-off: UTA se impune în stil italian, câștigând cu 1-0 în fața Petrolului (FOTO)
Comentează 0

După o primă repriză echilibrată, dar cu fotbaliștii Petrolului parcă mai prezenți în joc, UTA reușește să marcheze în ultimul minut de prelungiri, în urma unei acțiuni prelungite, când Zima respinge greșit o lovitură liberă trimisă în gura porții, iar Freitas profită cu sânge rece, și intră la cabine cu un avantaj de un gol. Ar mai fi de remarcat ocazia Petrolului din minutul 17, când Berisha trimite puțin pe lângă poarta lui Iacob, cu un șut din afara careului, dar și ocazia lui Omondi din minutul 43, care trage tare tot din afara careului, dar portarul Zima a fost la post și a respins.

UTA ține de rezultat

Bătrâna Doamnă reușește să țină de rezultat în repriza secundă, deși oaspeții au fost mai periculoși. Elevii lui Mircea Rednic au fost însă pragmatici și câștigă meciul în stil italian. Nu putem însă să nu remarcăm ocaziile avute de Petrolul prin Irobisp (minutul 62), Bratu (minutul 70) și Berisha (minutul 88), intervențiile căpitanului Iacob, care a fost în formă și astăzi, dar și ocazia lui Andrei David (minutul 86), care reia cu capul de la marginea careului mic și ratează de puțin golul de 2-0.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm cele două formații trimise pe teren de Mircea Rednic, resprectiv Florin Pârvu.

UTA: Fl. Iacob – Căpușă, Stolnik, Benga, Rodrigues – C. Mihain (David), Freitas – Micovschi (Lopez), Fabry (Morar), Omondi (Pedro) – Luckassen (Tudorie). Rezerve: Kucher – Iurasciuc, Trif, Lopez, Pedro, Vulturar, Pop, Stanciu, David, Morar, Tudorie.

Petrolul: Zima – Hanca (Irobiso), Garutti, Huja, Țicu – Seto (Jyry), Dumitriu (Radu) – Musi (Bratu), Jair, Isfan (Grozav) – Berisha. Pe bancă: Eșanu – Balbarău, Radu, Jyry, Bratu, Grozav, Dumitrache, Paraschiv, Răducan, Irobiso.

Partida a fost condusă la centru de Marian Barbu, ajutat la cele două tușe de Raul Ghiciulescu și Stelian Slabu, arbitru de rezervă fiind Marius Omuț, iar în Camera VAR s-au aflat Szabolcs Kovacs și Ioan Corb. În ceea ce-i privește pe observatori, aceștia au fost: Zoltan Szekely (FRF) și Ioan Mărginean (LPF).
Foto: Lucian Ciobanu
 

Galerie foto (53)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite