Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA inaugurează vineri noul stadion „Francisc Neuman”; ce vârstă are cel mai tânăr abonat

Noul stadion „Francisc Neuman” și faptul că UTA joacă în sfârșit în Liga I i-a făcut pe suporterii arădeni să ia cu asalt casele de bilete pentru a-și achiziționa un abonament pentru sezonul care tocmai a început. În primele trei zile s-au vândut aproximativ 2.000 de abonamente, ceea ce înseamnă încasări de vreo 200.000 de euro. O sumă frumoasă pentru o nou promvată.

UTA inaugurează vineri noul stadion „Francisc Neuman”; ce vârstă are cel mai tânăr abonat
Comentează 0

Campania de vânzare a abonamentelor continuă și zilele următoare. Faptul că Horia Timiș, directorul Direcției de Sănătate Publică a anunțat, ieri, că s-ar putea permite unui număr de 500 de spectatori să intre pe stadion la fiecare meci jucat acasă de Bătrâna Doamnă, îi va face, cu siguranță, pe suporterii care mai stăteau pe gânduri, să își achiziționeze abonamentul dorit.

Potrivit reprezentanților clubului, vânzarea abonamentelor se desfășoară la stadionul „Francisc Neuman” după următorul program:

miercuri, 26 august, orele 14:00 – 19:00;

joi, 27 august, orele 14:00 – 19:00;

vineri, 28 august, orele 10:00 – 14:00.

În ceea ce privește prețurile, acestea sunt următoarele: 300 de lei la peluză; 450 de lei la Tribuna a II-a; 600 de lei la Tribuna I și 2.000 de lei în Zona VIP.

„Copiii cu vârstă de până la 13 ani beneficiază de o reducere de 50% atât la abonamente cât și la bilete. Copiii cu vârstă de până la 3 ani au acces gratuit și vor sta în brațele însoțitorului. Clubul oferă cadou, pentru fiecare abonat, un tricou «Suporter». Abonamentele pot fi achiziționate și Online, pe https://uta.iabilet.ro/, doar pentru următoarele sectoare: PELUZĂ - Sector J, Tribuna II - Sector K, Tribuna I - Sector A”, scrie uta-arad.ro. Reprezentanții clubului au anunțat însă, ieri, pe Facebook ce vârstă are cel mai tânăr abonat al UTA-ei. „Cel mai tânăr abonat al UTA-ei din sezonul 2020-2021 este Ştefan Oneț, în vârstă de 8 luni!”, scriu cei de la UTA.

În altă ordine de idei mai trebuie spus că Stadionul Francisc Neuman va fi inaugurat vineri, de la ora 21, cu prilejul meciului disputat de UTA în cadrul etapei a II-a a Ligii I, în compania celor de la FC Voluntari.

Foto: Facebook UTA Arad

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite