Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA I 2008 și-a luat revanșa în fața Academiei Brosovszky

UTA I 2008 și-a luat revanșa în fața Academiei Brosovszky
Comentează 0

În prima etapă a returului Turneului play- off al juniorilor E, echipa UTA 1 2008 , antrenată de Ioan Hermann și Diarra Abdoulaye a învins Academia Broșovszky cu scorul de 3-1, luându-ți astfel revanșa după înfrângerea din tur de pe stadionul CPL.
Meciul de sâmbătă de la ora 12,30 s-a disputat pe sinteticul Șega și a început cu o mare ocazie a UTA-ei. Luca Andrei șuteaă , în min4  în bară , dintr-o pasă bună primită de la Leș. 
Același Deyan Leș, va rata în minutul 6  după două faze repetate la poarta Academiei. Jocul este alert , Academia încearcă , fără succes, câtUTA 1 2008 și-a luat revanșa în confruntarea cu Academia Broșoveva contraatacuri, din tribune se aud zeci de exclamări ” bravo” atât din partea părinților celor de la UTA cât și din a celor de la Academia Brosovszky.
Tudor Ghergar de la Academia, ratează incredibil două ocazii în minutele 12  și 15.
Echipa Academia se aruncă în atac și după schimbările din minutul 15, primul care ratează fiind Rafael Crișan. Apoi, vine rândul UTA-ei să rateze, Tudor Dronca fiind eroul principal al acestor ratări și asta și datorită excelentei prestații a portarului Aacademiei, Ciprian Rus.
Singura greșeală a lui Ciprian Rus va duce și la deschiderea scorului. La o lovitură liberă directă, executată de UTA , Rus respinge neinspirat în picioarele atacantului de la UTA, Eric Corchiș, iar acesta nu-l iartă, 1-0 pentru UTA 1 2008.
Glevan va mări avantajul pentru UTA la 2-0 ceva mai târziu printr-un șut dintr=o lovitură directă din apropierea jumătății terenului. Academia cedează și  Corchiș profită de acest lucru înscriind pentru 3-0, în minutul 47.
Golul de onoare pentru Academia îl va înscrie spre finalul meciului, Luca farago.
A fost un meci deosebit de frumos, la care și-au adus contribuția următorii jucători:
UTA I 2008: Pop, Buza, Baiaș, Berar, Burcă, Popa Leca, Leș, Bota, Faur, Ronai, Corchiș, Dronca, Glevan, Dolga, Șusca și Moise
Antrenori: Ioan Herman și Diarra Abdoulaye
Academia Brosovszky: Nyari, BerindeieSzabo, Ene, Ghergar, Blaj, Jurcă, Nagy, Rus, Ardelean, Ungur, Asofroniei, Mercea, Crișan, Ioniac și Farago.
Antrenori: Marius Ciubăncan și Teofil Mihuț
Au arbitrat: Paul Ardelean și Denis Calnacov.
În deschiderea acestui meci s-au întâlnit UTA II 2008  și UTA 2009
UTA 2009 a  învins cu scorul de 4-0  prin golurile înscrise de : Sherzad Ayan ( 2), Petru Orodan și Zachar Lucas

Galerie foto (27)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite