Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA a ratat o victorie mai mult decât necesară.

UTA a ratat o victorie mai mult decât necesară.
Comentează 0

 

Sibiul are stadion nou. Prima impresie lăsată unui telespectator a fost imaginea unui imens teren de fotbal . Cred că terenul lui Hermannstadt este trasat la dimensiunile maxime admise de regulament. Poate a fost o iluzie optică de-a mea, dar sunt sigur că pentru jucători a reprezentat o suprafață greu de acoperit pe timpul meciului.

A doua impresie , ba chiar certitudine , ne-a făcit să ne reamintim de brazdele lăsate la alunecări de un gazon proaspăt care nu a avut încă timpul să se ” lege”. Același scenariu ca și în primele zile ale gazonului de pe ”Francisc Neuman”. De urmărit.

Revenind la meci, UTA a pierdut imensa ocazie de a scoate capul din subsolul clasamentului. Și ce ocazie....Două echipe , sigur, erau depășite.

Ne apucă iar fiorii de care aminteam în articoulul precedent, numai când ne gândim la ce program o așteaptă pe UTA: Farul, CFR Cluj, FCSB etc.

Ne-am pus speranțe în revenirea cu drept de joc a lui Roger, ne-am pus speranțe în o eventuală sclipire a lui Otele, ne-am pus speranțe într-o continuitate a formei bune a puștiului Rareș Pop, am sperat de asemenea într- o posibilă reactualizare a poftei de goluri a lui Milosevic.

Nimic din toate astea. Ba mai mult, Ubbink, Batha, Anton , nici ei nu au mai repetat jocul bunicel făcut la Arad împotriva Botoșaniului.

Se putea câștiga la Sibiu....TREBUIA să se câștige la Sibiu.

Deocamdată atâta se poate .

Doar Galeria arădeană poate concura la un loc pe podium...E păcat .

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite