Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA a părăsit Cupa cu capul sus. "A lipsit puțin ca să visăm și mai frumos"

Cât de aproape a fost UTA de fericire! Chiar dacă startul jocului cu Pandurii din 16-zecimile Cupei României nu a fost grozav, ulterior alb-roşii au jucat de la egal la egal cu mai experimentatul adversar. Golul lui Curtuiuş din minutul 87 a trimis duelul în preungiri, şi apoi la penaltyuri. Acolo arădenii au păcătuit, şi Pandurii au mers în optimi.

UTA a părăsit Cupa cu capul sus.
Comentează 0

„Îmi felicit staff-ul, jucătorii, suporterii, a lipsit puțin ca să visăm și mai frumos. Din păcate am pierdut după 120 de minute, să vedem cum gestionăm situația aceasta pentru sâmbătă, pentru că nu am mai trecut prin așa ceva. A fost frumos, păcat, a lipsit concentrarea la 11 metri cu toate că am exersat la antrenament cu gândul că poate ajungem la acest moment, dar nu au avut concentrarea și calmul necesar să înscriem mai mult. Cred că ne-am ridicat la nivelul lor de joc, a fost un joc deschis și spectaculos pentru fanii arădeni cărora le-a lipsit fotbalul de primă ligă", a spus antrenorul UTA-ei, Roland Nagy.

„Felicit UTA pentru ce a realizat, pentru faptul că au avut curaj, au luptat și au dus meciul la penalty-uri. Ne bucură faptul că ne-am calificat, dar am fi vrut să o facem în 90 de minute, fără prelungiri. Vroiam să jucăm contra unei echipe fără tradiție în spate. Știu ce înseamnă atmosfera de aici, ce entuziasm și emulație e în jurul acestui joc, știu fanii de la Arad de când eram cu Târgu Mureșu, știam că pun presiune. Știam că Roli a făcut pași importanți cu ei“ a spus şi antrenorul Pandurilor, Eduard Iordănescu.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite