Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA 2008 II învinge la scor pe CS Glogovăț, la Vladimirescu 

Meciul a contat pentru etapa a treia a campionatului județean pentru juniori D , seria C și s-a disputat , astăzi de la ora 17,pe terenul  ”Constantin Sfîrlogia” din localitatea Vladimirescu și a fost oficiat de arbitri Alexandru și Flavius Neagu.

UTA 2008 II învinge la scor pe CS Glogovăț, la Vladimirescu 
Comentează 0

Deși  din lotul UTA-ei, antrenat de Diarra Abdoulaye , au lipsit câțiva titulari, totuși UTA a învins fără probleme pe jucătorii antrenorilor Ciprian Mocanu și Pavel Iovanovici cu scorul de 6-0.

Micuții jucători au avut plăcerea să evolueze pe un teren foarte îngrijit , la fel de fapt, ca toată baza sportivă din Vladimirescu și pe un timp splendid de toamnă.

Mai bine pregătiți fizic , dar și tehnic, elevii lui Diarra au deschis scorul în minutul 26 , când la un șut al lui Luca Moisă,  apărătorul gazdelor, David Crăciun deviază mingea în proprie poartă. Acesta a fost scorul la pauză.

La reluare, UTA se dezlănțuie ,  Alex Iordăchescu înscrie al doilea gol  cu un șut la colțul lung în minutul 36. În minutul 43, Luca Moisă execută impecabil o lovitură liberă directă, cu stângul direct în viclul drept al porții  celor de la Glogovăț. Se va face 4-0 în același minut prin punctul înscris de Cristian Bota. Ultimile două goluri vor fi înscrise la un interval de un minut între ele, 51 respectiv 52, de către același jucător , Cristian Bota.

Iată loturile celor două echipe:

SC Glogovăț 2013: Lupu, Maier, Prisăcaru, Pașcalău, Trif, Timat, Pal, Iovanovici, Crăciun, Postolache, Caba, Pele, Giosu, Iancu, Harmas, Lazăr.

UTA 2008 II: Contra, Bota, Moisă, Buza, Bundik, Iordăchescu, Schreiber, Bokse, Vid, Baraiolo

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite