Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA 2004 a surclasat-o pe Cetate Deva , chiar pe terenul acesteia , în Cupa Elitte U'15, cu 6-0

UTA 2004 a surclasat-o pe Cetate Deva , chiar pe terenul acesteia , în Cupa Elitte U'15, cu 6-0
Comentează 0

Pe o ceață densă la doar 2 grade Celsius,ieri dimineață, elevii lui Dinu Donca au oferit, mai ales în prima repriză, o lecție de fotbal celor de la Cetate Deva. Cu relații de joc bine puse la punct  la antrenamente, asociate cu o bună pregătire fizică și , bineînțeles, cu reale calități motrice ale multor jucători din echipă, UTA 2004 este principala candidată la câștigarea grupei din care face parte. 
Susținută de un grup de părinți care au tremurat cu ceaiurile și cafelele aburinde , în mână,în tribunele cochetul stadion ” Cetate”, UTA a apăsat pe accelerație încă de la debutul partidei, deschizând scorul în minutul 6, când în urma unei lovituri libere , mingea ajunge la Ahmet Ekmekci, iar acesta înscrie pentru 1-0. Același Eckmekci îi va pasa lui Sarkozi, în minutul 9 , iar acesta cu un șut plasat  face 2-0. Cătălin Vulturar va fi autorul golului 3  în minutul 2o.
Andrei Șerengău  va marca ultimile două goluri ale primei reprize, ambele din acțiuni comune cu Ekmekci . În minutul 26 , 4-o, iar  în minutul 30 , 5-0 .
Repriza a doua a fost mai săracă în goluri, pe fondul de relaxare a oaspeților, golul cu numărul 6 fiind marcat de Ahmet Ekmekci , din penalty , în minutul 52. 
De pregătirea echipei gazdă se ocupă Ciprian Luca un fost jucător al UTA-ei anilor 2000
Au arbitrat foarte bine: Radu Scrob din Alba Iulia, Daniel Nistor din Zlatna și Sergiu Gligor din Alba Iulia.

Dinu Donca a folosit următorul lot de jucători:

Tirian, Boiț, Pele, Vale, Popescu, Cohuț, Șerengău, Vulturar, Sarkozi, Mihai , Ekmekci, Brândă, Ciubăncan, Buzgău, Ursu, Urdaș, Deznan și Martin.

Următorul meci, al UTA-ei 2004,  din această competiție va avea loc pe terenul Șega, sâmbătă de la ora  10 , împotriva rivalei Politehnica Timișoara.

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite