Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Urmăriţi internaţional, depistaţi în PTF Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac II – Csanadpalota au depistat şi predat autorităţilor competente doi bărbați căutaţi de autorităţile române şi luxemburgheze pentru executarea unor pedepse privative de libertate.

Urmăriţi internaţional, depistaţi în PTF Nădlac II
Comentează 0

* În data de 13.11.2018, la ora 22.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota  s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare in România, cetăţeanul român V.A. în vârstă de 24 de ani, domiciliat în judeţul Vaslui.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra persoanei, având de executat un an şi 4 luni de închisoare.

* În data de 14.11.2018, în jurul orei 17.00, în același punct de trecere a frontierei, s-a prezentat  pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român P.P., în vârstă de 43 de ani, având domiciliul în judeţul Dolj.

 Şi în acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din Luxemburg, un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni economico-financiare.

Persoanele în cauză au fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite