Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Autoturism căutat de autoritățile din Germania, descoperit la P.T.F. Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, au descoperit, pe platforma unui automarfar condus de un cetăţean sârb, un autoturism marca Cadillac Escalade, în valoare de aproximativ 13.000 euro, căutat de autorităţile din Germania .

Autoturism căutat de autoritățile din Germania, descoperit la P.T.F. Nădlac II
Comentează 0

În data de 12.04.2018, ora 19.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, județul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul sârb Vukovic M., în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul în Serbia, conducând ansamblul rutier format din autoturismul marca Jeep Grand Cherokee și platforma marca Agados, ambele înmatriculate în Elveția. Acesta transporta pe platformă un autoturism marca Cadillac Escalade, an de fabricație 2007.

 În urma verificărilor suplimentare efectuate în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figura ca“bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania în data de 11.04.2018.

Conducătorul auto a declarat că urma să transporte autoturismul în Serbia și nu avea cunoştinţă că acesta se află în atenția autorităţilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 13.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac până la finalizarea cercetărilor.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide