Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Urmăriţi general și internațional, depistaţi la Săcuieni, Vama Nădlac II şi Turnu

Poliţiştii de frontieră bihoreni și arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente trei bărbați căutaţi de autorităţile române şi portugherze pentru executarea unor pedepse privative de libertate.

Urmăriţi general și internațional, depistaţi la Săcuieni, Vama Nădlac II şi Turnu
Comentează 0

În data de 25.11.2018, în jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Săcuieni din cadrul Sectorului P.F Diosig, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, ca pasager într-un autoturism, marca Opel, înmatriculat în România, cetăţeanul român N.Z, în vârstă de 22 de ani, din judeţul Sălaj.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere, având de executat o pedeapsă de un an și 3 luni închisoare.

În data de 24.11.2018, în jurul orei 20.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din România, cetăţeanul român P.A., în vârstă de 26 de ani, domiciliat în judeţul Prahova.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile portugheze, un mandat european  de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt, având de executat un an de închisoare.

În data de 26.11.2018, la ora 06.45, în Punctul de Trecere a frontierei Turnu, s-a prezentat  pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român O.G., în vârstă de 46 de ani, având domiciliul în judeţul Bacău.

Şi în acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare, având de executat un an de închisoare.

 

Persoanele în cauză au fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Bihor și Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite