Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Urmăriţi general şi internaţional, depistaţi de poliţiştii de frontieră arădeni

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente cetăţeni căutaţi de autorităţile române şi germane pentru executarea unor pedepse privative de libertate.

Urmăriţi general şi internaţional, depistaţi de poliţiştii de frontieră arădeni
Comentează 0

În data de 15.12.2018, în jurul orei 09.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat  pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român R.R., în vârstă de 37 de ani, având domiciliul în judeţul Suceava.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de abandon de familie, având de executat 6 luni de închisoare.

Tot în data de 15.12.2018, în jurul orei 10.30, în acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a efectua controlul specific, cetăţeanul român S.M., în vârstă de 33 de ani, având domiciliul în judeţul Mureş.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, având de executat 4 ani şi 4 luni de închisoare.

Tot în data de 15.12.2018, în jurul orei 16.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român C.M., în vârstă de 48 de ani, având domiciliul în judeţul Bistriţa-Năsăud.

 Şi în acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi de conducerea unui vehicul  sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, având de executat un an şi 4 luni de închisoare.

În data de 16.12.2018, în jurul orei 23.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare in România, cetăţeanul român G.D. în vârstă de 23 de ani, domiciliată în judeţul Suceava.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din Germania, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii.

Persoanele în cauză au fost predate unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite